Tip: Schaamlipcorrectie

Schaamlipcorrectie

De afgelopen maanden heeft de relatie met mijn vriend een dieptepunt bereikt. Ik zelf had namelijk last van een vervelend en beschamend probleem wat ik hem niet durfde te vertellen. Ik had namelijk last van een branderige en nare pijn aan mijn schaamlippen. Door deze pijn kon ik niet meer sporten, ik werd lui en ook kon ik niet meer vrijen. Mijn vriend had hier geen begrip voor en werd iedere dag hartstikke boos op mij. Op een begeven moment had ik dan ook geen keuze en ik moest vertellen wat er aan de hand was. Toen ik hem vertelde waar ik last van had zijn wij samen onmiddellijk op zoek gegaan naar een oplossing ondanks ons dieptepunt in de relatie. Zodoende ben ik in aanraking gekomen met een schaamlipcorrectie. De kenmerken kwamen namelijk overeen met de pijn die ik had. Vandaar dat ik contact heb opgenomen met kliniek Veldhoven. Ik wilde namelijk meer te weten komen over een schaamlipcorrectie.

Schaamlipcorrectie

Geweldige chirurgen

De chirurgen in dienst bij kliniek Veldhoven hebben geweldig geholpen in deze vervelende situatie. Alle benodigde informatie werd mij duidelijk uitgelegd. Zo wist ik voorafgaand de ingreep precies wat er ging gebeuren. Volgens de chirurg was deze ingreep ook noodzakelijk vandaar dat ik het besluit nam om kliniek Veldhoven deze ingreep te laten uitvoeren.

kliniek Veldhoven

Een succes

De ingreep bij kliniek Veldhoven is succesvol verlopen! Ik heb geen last meer van een nare pijn aan mijn schaamlippen want al het overtollige huid is weggehaald. Eindelijk ben ik weer mijzelf en heb ik geen pijn meer!