Tip voor een zeer leuke small group training in Arnhem

HIT-logo

Ben je op zoek naar small group training Arnhem? Dan raad ik je zeker aan om eens een kijkje te nemen op de website van Hit Personal training. 

Een zeer goede en informatieve website 

Ik wilde graag samen met mijn vriendengroep gaan sporten om af te vallen en om fitter te worden. Daarom gingen we ook met z’n allen op het internet op zoek naar small group training Arnhem om een goede personal trainer te vinden waar wij allemaal tegelijk bij zouden kunnen sporten. Toen we hier op het internet naar op zoek gingen kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende personal trainers in Arnhem. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Hit Personal training ons het meeste aan. De website is namelijk erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is namelijk erg veel informatie vinden over de Personal trainers en over wat het bedrijf belangrijk vindt. De informatie en de tarieven spraken ons allemaal erg aan waardoor we besloten om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek. 

Personal-training

Een kennismakingsgesprek met ons vriendengroepje

We konden al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek hebben we het uitgebreid gehad over de oefeningen die wij moesten uitvoeren en over onze voeding. Na het gesprek besloten we om met z’n allen bij Hit te gaan sporten. We zijn  nu een aantal weken verder na de lessen zijn erg leuk en intensief. We hebben allemaal heel erg veel resultaat geboekt en daarom zijn we ook erg tevreden.