Wijnproeverij Hoorn

Wilt u een wijnproeverij in Hoorn organiseren? Dan moet u weten dat Your Choice Catering een pure liefhebber van lekker drinken en eten is. Zo delen wij onze passie graag met iedereen die dezelfde voorliefde heeft. Zo laten wij u niet alleen culinair genieten, maar ook door onze kennis van wijn kunnen wij u de beste wijnen voorschotelen.

Bij ons gaan vakmanschap en gastvrijheid dan ook hand in hand. Wij brengen onze voorliefde voor goede wijn u dan ook graag onder uw aandacht tijdens één van onze wijnproeverijen. Onder het genot van heerlijke hapjes maken wij van uw feest een fantastisch evenement, wanneer u door onze sommelier een wijnproever eraan toevoegt.

your-choice-catering-300x114

Wijn proeven en genieten

Tijdens een feest een wijnproeverij is zeker een goede opties. We hebben misschien dan geen eigen wijnassortiment hebben, maar toch kunnen we uw evenement opluisteren met een wijnproeverij die u als deel van bijvoorbeeld een familiedag door ons kunt laten verzorgen.

Wilt u een wijnproeverij organiseren bij uw reünie, bedrijfsfeest of jubileum? Dan bent u bij Your Choice Catering aan het juiste adres. Wij regelen uw bedrijfsopening, walking diner, receptie, u kunt het eigenlijk niet zo gek verzinnen.

Dus waar wacht u eigenlijk nog op? Een wijnproeverij door Your Choice Catering laten organiseren is iets wat bij u en uw gasten altijd zal bij blijven. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor meer informatie voor een wijnproeverij Hoorn.