Zomers idee: je eigen strandballen bedrukken

Met vriendinnen heb ik een eigen platform, waarmee we feestjes organiseren. We houden allemaal erg van hiphop en bemerkten een hiaat in onze stad, we misten er gewoonweg de leuke feestjes op dit gebied. 234We besloten het dan zelf maar te organiseren en nu met de lente op komst hebben we voor het komende feest een heel leuke promotionele actie bedacht. Vandaar dat ik je wilde wijzen op Max Strandartikelen, alwaar je strandballen bedrukken kunt.

Bedruk je eigen strandbal

Deze webshop is ideaal voor (aspirant-)ontwerpers omdat je alle mogelijkheden hebt een strandbal volkomen te personaliseren. Je uploadt je eigen logo – in ons geval dat van onze feesten – en kunt dan gaan schuiven totdat het er mooi uitziet. Van Max krijg je een gratis proefdruk opgestuurd, opdat je een goede indruk krijgt van hoe het eruit zal komen te zien.

231

Vervolgens duurde het in ons geval slechts drie werkdagen eer de strandballen niet alleen bedrukt maar ook nog eens geleverd waren – en dat is natuurlijk enorm snel. Ik heb enkele foto’s van de ballen aan dit artikel toegevoegd, nog in blanco vorm. Stel je je er dus vooral je eigen ontwerp bij voor – dat hoopte ik immers zo open mogelijk te laten.

Een ander voordeel van de strandballen bij Max bedrukken vond ik de prijs. Ik had natuurlijk al wel eerder met Max te maken gehad – zie ook mijn eerdere bericht hier op het blog over de caps die ik bij ze liet bedrukken – en wist dat dit de goedkoopste in z’n segment is.

232

Wij zijn gegaan voor honderd stuks en lieten de strandballen bedrukken in deze oplage. Dat kostte ons uiteindelijk slechts € 1,23 per stuk, nog even los van de instel- en leveringskosten van in totaal vijftig euro. We verkopen de ballen voor het driedubbele en maken dus nog winst ook!