infraroodsauna thuis veel beter

Mijn lifestyle is vooral relaxend, ik doe gewoon mijn ding en in de avond reed ik altijd naar de spa om daar tot rust te komen.  Ja je leest het goed ‘elke avond’, het werd een verslaving alleen ik kwam er wel achter dat die verslaving mij teveel ging kosten. Aangezien ik alleen maar gebruik maakte van de infraroodsauna daar, leek het mij een veel beter idee om een infraroodsauna aan te schaffen voor mij thuis. Ik vertel jullie daar graag meer over.

infra2

Voordelig en fijn

Zo’n sauna gebruiken is hemels, lekker relaxed en even je hoofd leegmaken. Maar de reiskosten naar de spa, mijn lidmaatschap en alles eromheen zoals de tijd, de nodige dingen die ik liet zitten werden allemaal teveel. Het kon echt niet meer en je kon bijna zeggen dat het uit de hand liep. Nu is de aanschaf van een sauna best een grote aankoop, maar bij BodyFit, hét bedrijf voor wellnessproducten, was deze aankoop heel voordelig.

infra3

Tussen de vele sauna’s stond er genoeg bij die mij aanspraken, uiteindelijk een keuze gemaakt en aangeschaft met mijn spaargeld. Het gaf een goed gevoel en nu, na een tijd, nog steeds geen spijt van. Ik heb al een paar keer uitgerekend hoeveel geld ik heb bespaard en daar schrik je van!

Geen slecht idee

Om bij BodyFit jouw Sauna te bestellen is zeker geen slecht idee, je bespaard er op korte duur al super veel geld mee en je kunt thuis genieten van je rust. Ik kom helemaal tot mezelf, bedankt BodyFit!