Schaamlipcorrectie bij kliniek Veldhoven!

Schaamlipcorrectie

Maandenlang heeft de relatie tussen mijn vriend en ik op springen gestaan. Wij zijn zelfs een tijdje uit elkaar geweest en de reden hiervan was de pijn aan mijn schaamlippen. Wanneer mijn vriend en ik gingen vrijen deed dat hartstikke veel pijn. Ikzelf wilde dus niet meer vrijen tot grootte ergernis van mijn vriend. Maar gelukkig raadde een goede vriendin van mij het aan om een schaamlipcorrectie te laten uitvoeren.

Nu denkt u wat is een schaamlipcorrectie? Nou, bij zo’n labiacorrectie wordt overtollig huid rondom uw vagina verwijderd. Onder een plaatselijke verdoving wordt deze huid weggehaald met als gevolg geen pijn meer aan uw vagina tijdens het vrijen.

Schaamlipcorrectie

Kliniek Veldhoven!

Na het zien van deze geweldige mogelijkheid nam ik het besluit om een gespecialiseerde chirurg te zoeken. Maar waar kon ik een gespecialiseerde chirurg vinden? Natuurlijk via het internet! Uiteindelijk belandde ik via het internet dan ook op de website van Kliniek Veldhoven. Kliniek Veldhoven is een erkende kliniek met gespecialiseerde en gecertificeerde chirurgen in dienst. Zie hieronder de specialisaties:

  1. Labiacorrectie
  2. Borstvergroting
  3. Tattoeage verwijderen

Na het zien van deze specialisaties nam ik het besluit om een afspraak maken met de gespecialiseerde chirurg van kliniek Veldhoven!

Kliniek Veldhoven

Succesvolle ingreep!

De keuze voor het maken van een afspraak met de desbetreffende chirurg is achteraf gezien een goede keuze gebleken. Simpelweg omdat de ingreep aan mijn schaamlippen succesvol is verlopen. De overtollige huid rondom mijn schaamlippen of te wel vagina is verwijderd. Sindsdien heb ik geen last meer van mijn schaamlippen ook niet tijdens het vrijen!

Bent u zoekende naar een gespecialiseerde chirurg op het gebied van Labiacorrectie? Stopt u dan met zoeken en bekijkt u de bovenstaande website eens!